Advertisement

Αχαια Φωτια / Ult6xowmrprhcm / Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή.

Αχαια Φωτια / Ult6xowmrprhcm / Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή.. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Dytikh Axaia Neos Synagermos Gia Fwtia Kaigetai Ektash Sto Limnoxwri Sto Kitrino Oloklhros O Nomos Gia Ypshlo Kindyno Ekdhlwshs Pyrkagias Fwto Tempo24 News
Dytikh Axaia Neos Synagermos Gia Fwtia Kaigetai Ektash Sto Limnoxwri Sto Kitrino Oloklhros O Nomos Gia Ypshlo Kindyno Ekdhlwshs Pyrkagias Fwto Tempo24 News from tempo24.news
Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

0h5xxk2u3pmxfm
0h5xxk2u3pmxfm from cdn.cnngreece.gr
Κλειστή η νέα εθνική οδός. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι.

Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Κλειστή η νέα εθνική οδός. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

0lcwoumj9gx2ym
0lcwoumj9gx2ym from www.agriniopress.gr
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα.

Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα:

Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές.

Post a Comment

0 Comments